Service

Onze specialisten van de klantenservice staan overal ter wereld voor u klaar. Dankzij de grote productiediepte kunnen wij de meeste reserveonderdelen direct uit voorraad leveren of op korte termijn produceren.

Klantendienst

Nabertherm beschikt over een wereldwijd goed uitgebouwd servicenetwerk om onze klanten in geval van nood competente ondersteuning ter plekke te kunnen bieden. Uiteraard staan onze vriendelijke adviseurs van de klantenservice ook graag ter beschikking voor persoonlijk advies. Een breed dienstverleningsaanbod, van de kalibratie van de thermo-elementen, de instructie en inbedrijfstelling van uw nieuwe oven tot en met de nieuwe binnenbekleding van een oven met metselwerk. Stel ons op de proef!

Neem contact met ons op

Reserveonderdelen

De snelle verzorging met voordelige reserveonderdelen staat bij Nabertherm hoog in het vaandel. Niets is zo erg als een stilstaande productie bij een van onze klanten. De meeste reserveonderdelen worden binnen 24 uur geleverd. Wij verwerken alleen eersteklas materialen van gerenommeerde leveranciers. Dankzij onze centrale inkoop en grote bestelhoeveelheden, kunnen wij u onze producten natuurlijk tegen goede condities aanbieden. Zelfs voor de zeer oude indrustrieovens levert Nabertherm natuurlijk ook vandaag nog reserveonderdelen. Geef ons gewoon de modelbenaming, het fabrieksnummer en het bouwjaar van uw oven door en u ontvangt de benodigde reserveonderdelen. Deze filosofie waarborgt ook nog na tal van jaren het prestatievermogen van uw oveninstallatie.

Reserveonderdelen online bestellen

Testcentrum voor klanten

Welke oven is het meest geschikt voor dit specifieke proces? Het antwoord op deze vraag is niet altijd eenvoudig te vinden. Daarom beschikken wij over een modern testcentrum dat qua grootte en veelzijdigheid uniek is. Hier staat onze klanten een representatieve selectie van
onze ovens ter beschikking om uit te proberen.

Neem contact met ons op